energybet bonus

Scottish roundup: Adam Rooney Aberdeen-t állítja a Dundee United ellen

Adam Rooney és Jonny Hayes mindkét fél gólt szereztek, Aberdeen hat győzelem nélküli futamot ért véget, győztesen egy gyenge Dundee United-t.

United továbbra is az asztal lábánál 2-0 vereséget szenvedett, amikor Aberdeen némi nyomást gyakorolt ​​a londoni vezetők Celticre, akik holnap reggel megyek a Ross Megyébe. Ten-ember St Johnstone 2-1-es győzelmet szerzett a Kilmarnock ellen, mivel negyedik Unibet egymást követő győzelem. A hazaiak mindössze néhány perc múlva lemaradtak a McDiarmid Parkban, amikor Steven Smith elűzte Killie-t.A szentek Michael O’Halloran és Chris Kane céljai ellen harcoltak, hogy biztosítsák a győzelmet és fenntartsák a közelmúltbeli finom alakjukat, mielőtt elvesztették Liam Craig egy későbbi piros lapot.Prince Buaben és Arnaud Djoum megkapják a Hearts-ot a Hamilton-ra.

Az ismétlődő büntetés és az Iain Vigurs látványos sztrájkja segített Invernessnek egy 3-1 győzelemért Motherwellben a Fir Parkban négy Unibet gyufa nélkül. Greg Tansey a tizenegyedik percben a büntetőhelyen eltörte a holtpontot, a Miles Storey lövés a hálóba tolódott, a Vigurs röplabda félidőben pedig mindkét oldalán három gólt tett a helyére.Louis Moult hamarosan válaszolt Motherwellre, de Inverness három kényelmes pontot tartott.

A Kane Hemmings késői gólja Dundee-nak adományozta a pontokat egy Partick oldalán, aki 80 percig tartott a Dens Parkban . Hemmings Paul Hartley oldalán egy küzdelmi rajzot szerzett, amikor 85 perccel kiegyenlítette a második fenekű Thistle-t, miközben Liam Lindsay a Stuart Bannigan sarkával találkozott. Alan Archibald Partick úgy nézett ki, mintha megnyerte volna a Unibet győzelmet, amíg Hemmings az 1-1-es döntetlenre nem éri az ötödik gólt.

James Keatings hatalmas trükköt ért el, mivel Hibernian megőrizte formális formáját egy 4- 1 győzelem St Mirrenben.Sean Kelly egy nyolcas perces vezetést adott a Unibet kifizetés módok szenteknek egy rövid sarok után, de Jason Cummings két percen belül kiegyenlített, alacsony befejezése után, a hetedik egymást követő mérkőzésen. Két gól négy Unibet percen belül a Keatings-ból, majd a Hibs-t a vezetőülésbe. A 37. percben a gyors kiesés után a kanyarodás a távoli sarokba fúródott, majd egy újabb lépés után egy újabb pontot adtak a felső sarokba. A helyettes Lawrence Shankland eljutott a szentekhez, mielőtt Keatings azt állította, hogy a büntetőpontot követően Cameron Howieson leütötte Liam Hendersont. A győzelem minden versenyen 13-ra növelte Hibs veretlen versenyét, 12 győzelmet aratott, míg a szentek továbbra is keresték az első hazai bajnoki győzelmüket.

Rate this post