energybet bonus

Andre Savelio stemte inn for Bet365, men nektet å gi opp på St Helens

Andre Savelio har nektet å tegne en linje under hans tid på St Helens, men innrømmer at han ikke er sikker på hva fremtiden holder for ham på sin hjembyklubb når hans lånepale på Castleford har avsluttet.

Savelio ble allment ansett som en av Super Leagues lyseste talenter i fjor, etter en gjennombruddstid som så at han gjorde nesten 30 skuespill for å bli en sentral del av Keiron Cunninghams side i 2015.Men i år har 21-åringen blitt tvunget til å se andre steder for regelmessig Bet365 handling, og til slutt begynte han å delta i Tigrene på lån i forrige måned. Savelio gjorde debuten i seieren mot Wakefield for fjorten dager siden og vil igjen funksjonen på fredag ​​kveld når de reiser til liga-lederne, Hull FC, som ønsker å beholde sine fire største forhåpninger – men Savelio, som fortsatt er under kontrakt på Saints neste sesong, er ikke forbudt over hvor han skal spille i 2017. Catalans Dragons ‘Alarmerende lysbildet fortsetter som Castleford-segl Super 8-spot Les mer

“Jeg nekter å tenke på neste år,” sa han. “Jeg er sikker på at i slutten av året når det kommer til å ha en sitte ned, kommer vi til en form for avtale om hvordan vi går om neste år.Jeg må spille for å være lykkelig fordi jeg får litt ned når jeg ikke spiller, så hvis jeg får Bet365 sjansen min tilbake til Saints great, eller om det er et annet sted, vil vi bare se. ”

< p> Savelio insisterer på at han var i beste form av karriereveien sin i denne sesongen, men mangel på muligheter i sin foretrukne posisjon av andre rad hindret hans fremgang hos hellige til det punktet hvor han begynte å se andre steder. Men sjansen til å spille under en mann som mange ansett i rugby-liga, har Castleford-trener Daryl Powell, gitt ham den muligheten han ønsket.

“Jeg trenger desperat spilletid,” la han til . “Dessverre, uansett grunn, skjedde det bare ikke på St Helens.Jeg snakket et par ganger til Mike Rush, som var veldig bra, og han ville ikke at jeg skulle gå, men jeg kunne ikke se en sjanse til å kutte opp hvor jeg ønsket å spille.

“Jeg ble brukt som en prop, og jeg var ikke sikker på å spille der: Jeg ville ha en sjanse utover. Jeg vet at jeg har trent hardere enn i fjor, og jeg er i bedre form enn jeg noen gang har vært, men ting klarte ikke å klikke på Saints.

Keiron var dekket for backrovere og Jeg følte at hvis jeg så meg rundt, ville jeg få en sjanse et sted.Jeg nevnte faktisk min ledelse at jeg vil gjerne spille under Daryl Powell; min gamle mann spilte mot ham, og han sa at hvis han trener som han spilte, ville han være flott for meg. “Savelio markerte debuten under Powell med et forsøk da Castleford holdt seg på jakt Bet365 odds på din telefon etter lekene -off semifinaler med seier mot Wakefield. Syv poeng oppdrag av den fjerdeplasserte Saints overskriften i Super 8s, Castlefords topp fire forhåpninger har blitt skrevet av mange, men 21-åringen insisterer på at det fortsatt er et oppnåelig mål.

Han sa: “Det er ingen steder i nærheten når det gjelder å lage semis. Hvis vi kan gå seks fra syv, hvem vet? Det kommer til å ta resultater som faller, men det er alltid en sjanse så lenge det er matematisk mulig.Hull spiller godt, men hvis vi kan få seieren, vil det virkelig gi vår sesong et løft. “Powell vil ønske seg velkommen Denny Solomona, konkurrentens toppspiller, samt Rangi Chase og Lee Jewitt for turen til KCOM Stadium .

Rate this post