energybet bonus

Eoin Morgan smatra da ‘nova energija’ podiže kampanju Engleske World Twenty20

Eoin Morgan je priznao “bez posljedica” pristup bijeloj boji kriket koji po njegovom mišljenju vidi Englesku da uđe u svijet Twenty20 s drugačijim osjećajem za prethodne kampanje. Kapetan, koji govori prije Srijeda je započela utakmica sa West Indies u Mumbaiju, zadržana nakon 12 mjeseci bijesnog Svjetskog prvenstva i vidjela je svježu krv koja je pod bet365 klađenje online njim i novi trener, Trevor Bayliss. Morgan je rekao: Mislim da se ovo osjeća drugačije, jer imamo drugu skupinu igrača. To je nova energija, to je uzbudljivo vrijeme za engleski kriket s obzirom na talent koji imamo u našoj skupini, i stav da se igram protiv oporbe.”Svakako se osjeća drugačije u tom pogledu.”

Upitao je što je rekao, 29-godišnjak je rekao: “Mnogo se toga svodi na brojne performanse igrača, stav Oni su pokazali sa šišmišem. Igrali smo puno više pozitivnog kriketa – i nisu se bojali izaći i igrati bez ikakvih posljedica – što je bio veliki plus za nas. ”

Na svom timu za srijedu, Morgan Ostao je uvjeren da li je bet365 sveobuhvatniji David Willey, svježi od štih-trik prilikom igranja protiv Engleske s lokalnom bombaškom stranom u zagrijavanju u ponedjeljak, ili će se brzi kuglasnik Liam Plunkett uputiti. Svjetski T20: Mlada Engleska nadu da Uništiti zapadne Indije stari čuvar posljednji urođenik Pročitajte više

“Nastavite pogađati.Ako biste mogli pogoditi nekoliko pobjednika u Cheltenhamu, to bi bilo sjajno “, rekao je, na jedinom izboru za inače stabilnu stranu. U međuvremenu će West Indies uključiti Andre Russell, Snažni jamački sveobuhvatni koji se suočava s bet365 mogućom dvogodišnjom zabranom sporta pod Svjetskom agencijom za borbu protiv dopinga Unibet nakon tri propuštanja droge u roku od 12 mjeseci. 27-godišnjak koji se bavi trgovinom na dvadesetom turniru diljem svijeta, slobodan je nastaviti igrati sve dok njegov slučaj ne sasluša nezavisni sud, čiji datum tek treba postaviti.

“Kao momčad uvijek imamo neprilike”, rekao je Darren Sammy, kapetan. “To možemo iskoristiti kao motivaciju za izlazak i igranje dobro. Kada igramo dobro, nijedan Bet365 bonus na mečeve tenisa drugi tim ne može ga podudarati; Vibracije koje donosimo.Uvjereni smo da će Russell sudjelovati na bet365 punom turniru i imati utjecaj. “Na izazov suočavanja s pomlađenom Engleskom, Sammy je rekao:” Oni su dobra strana. Poštovamo svaku momčad koju igramo. Imaju dečki koji su nastupali u proteklih 12 mjeseci – Jos Buttler, Ben Stokes, kapetan Eoin Morgan – oni su dobri igrači. Nećemo ih uzimati zdravo za gotovo, ali ćemo se usredotočiti na ono što možemo učiniti. “

Rate this post