energybet bonus

Socceroos trener Ange Postecoglou trekker kritikk fra FFA over lønnsraden

Socceroos-trener Ange Postecoglou har blitt tvunget til en pinlig tilbakekalling over sportens bitter lønnskonflikt, tilbakekalling av kommentarer kritisk for Unibet arbeidsgivere Football Federation Australia.

Snakkes til journalister på tirsdag, sa en fuming Postecoglou at det var ” ikke bra nok “at krigen mellom FFA og Professional Footballers Australia hadde distrahert laget fra de kommende VM-kvalifiseringene mot Bangladesh og Tadsjikistan.

Men i en pressemelding tidlig på onsdag, sa Postecoglou at hans kommentarer ble gjort ut av “frustrasjon” og var “upassende” og Unibet sidestilt med hans betalingsmestere FFA – å ha tidligere lovet å ikke dømme. Socceroos vil ikke boikotte World Cup-kvalifiseringen til tross for lønnstvist med FFA Les mer

“Jeg setter pris på det Jeg må ta side om dette problemet, “sa han. “Den kommersielle forestillingen til Socceroos-merkevaren påvirker direkte mengden av investeringer i kampen, teknisk utvikling og sportsvitenskapelig personale.

” I dette tilfellet vil kommersielle Unibet odds bonus norge boikottene pålagt av Professional Footballers Australia direkte påvirke kommersielle partnere og vil uunngåelig skade Socceroos-programmet.

“Jeg gjorde kommentarer i går ut av frustrasjon.Jeg anerkjenner at PFA startet den beklagelige situasjonen som har distrahert oss i Perth.Jeg forstår at FFA var tvunget til å svare for å forklare sin posisjon til spillets interessenter.

“Jeg ber PFA å påta seg at ingen fremtidig Socceroo-leir vil Energybet bli målrettet på denne måten.” </P >

Postecoglous tilbaketrekning representerer en annen eskalering i den stadig mer stygge konflikten mellom PFA og FFA, som har slått på i flere måneder, og vises nå lenger unna en beslutning enn noen gang.

Mens streikhandling er avgjort ut, det er Energybet bookmakere norge vanskelig å se hvordan starten på A-League sesongen ikke vil bli påvirket hvis krisen fortsetter mye lenger. En åpenbar Postecoglou fortalte journalister på tirsdag at han trodde at begge parter skulle “legge ned din pistoler “mens Socceroos var i leiren. “Det påvirker meg, og det skal være nok,” sa han.

“Det handler om å si hvor viktig landslaget er årsaken til.Hvor plasserer du det i Energybet prioritetshierarkiet i vår fotballverden? “

Rate this post