energybet bonus

Swansea City näyttää Manchester United pois kentältä sekä sen

“Ripusta hetki, upseeri”, kuten joku sanoisi aina kaikkien parhaiden / huonoimpien tv-näyttelyiden lopussa. “Yksi asia, jota en vielä ymmärrä.”

Vaikka Manchester Unitedin David de Gea -siirtosagmentin versio on täysin totta, vaikka vain Real Madridia voidaan syyttää viime hetken kun Unibet kaikki sormenjäljet ​​ja vastarinnot ovat vähentyneet, Louis van Gaalin ratkaisu maalivahti-ongelmaan – jotkut saattavat käyttää sanaa kriisi Sergio Romeron Swansean näytöksen jälkeen – oli saada aikaan varallaoleva esiintyjä ilman minkäänlaista Premier League-kokemusta siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Ehkäpä tämä kuvaus on kyllä ​​kovaa Keylor Navasilla, joka saavutti siirtymisen Madridiin Costa Rican hienoimpia esityksiä MM-kisoissa kesä, vaikka hän useimmiten teki niin osoittamalla ketterät refleksejä ja hämmästyttävää ennakointia, kun Unibet pysäyttävät laukaukset.Hän ei tehnyt sitä hallitsemalla rangaistusaluettaan, ulos varhain rikkoen tai ratkaisemaan ongelmia nopeasti päätöksenteossaan, minkä vuoksi hän ei ole houkuttanut huomiota useiden Premier-liigan klubeille.

On kyseenalaista kysymys Navasin soveltuvuudesta englantilainen jalkapallo, samoin kuin Romeron yli. Mutta jos Real Madrid olisi käsitellyt paperityöään kunnolla, nämä kaksi olisi nyt Unitedin maalivahtivaihtoehdot loppuvuodelle.De Gean ehdottamat muutokset Madridiin ovat saattaneet viedä espanjalaisen klubin kiireettömyyden viimeiseen päivään asti, mutta Unibet yhdysvaltalaiset ovat tunteneet koko kesän, että he tarvitsevat laadukkaita korvaavia tuotteita ja hyväksyvät makedon tarjouksen – Navas on 28 ja on tehnyt vain kahdeksan

Vaikuttaa siltä kuin Van Gaal oli valmis tarttumaan Romeroon huolimatta muiden varauksista, kunnes hän näki hänen näkemyksensä suorituskyky Swansea ja päätti paniikkia. Tämä ajatteluprosessi voidaan jopa toistaa toisella päillä.United on Unibet voinut seurata hiljaa Anthony Martialia jo kuukausia, ja on todennäköistä, ettei Monaco olisi halunnut myydä, kun he olivat edelleen mukana Mestarien liigassa, mutta 36 miljoonaa puntaa nousi 56 miljoonaan puntaan teini-ikäiselle, hänen nimensä on jonkin verran kiihtyvä kiinnostus. United epäilemättä kieltää tämän kaikella voimalla, jota he nyt tuovat Florentino Pérezille ja hänen kaverilleen, mutta on mahdotonta epäillä, että Van Gaal katseli Wayneä Rooney kaipaa sitä myöhäistä mahdollisuutta Libertyssä, jossa koko maa odotti Unitedin tasoittavan ja raapivan pisteen – ja yhtäkkiä huomasi, että hänen laskelmat kaudestaan ​​saattavat olla täysin epäonnistuneet.

“Hanki Monaco puhelimesta, eikä rahasta, “hän olisi ehkä Unibet haukannut lopulliseen pilliin. “Meillä on varaa miltei mitään, paitsi toinen Pedro.” Lupaavasta mutta vielä tuntemattomasta teini-ikäisestä valtava menestys herätti luonnollisesti muualle Eurooppaa nauramaan ja ihmettelivät, että englantilaisilla olisi aina enemmän rahaa kuin mielessä.On korostettu, että useat klubit, puhumattakaan asiamiehistä, tekevät mega-miljoonia ulos ostamasta oikeanlaista pelaajaa suhteellisen halvalla, ja pidättävät hänet, kunnes englantilainen kiinnostus saapuu ratsuväkiin tavallisesti siirtopäivänä.Jopa rahan jättäminen hetkeksi, on vaikea uskoa, että viimeinen ikkunoiden ikkuna toimii ympäri Eurooppaa, ja sillä on sama pantomimäinen kiihko, jota se Unibet bonus vedonlyönti tuottaa Englannissa, kun pelaajat ajavat estämään haittapuoleisten pysäköintialueiden turhaa protestointia tai tweetingä niiden 11. sijasta – päättäväisyyteni lakkoon.

Liverpool ei missään nimessä ole juuri läpäissyt pahimmat tekijät ikkunassa; he tekivät joitain kunnollisia allekirjoituksia ja he tekivät heidät melko aikaisin, mutta silti oli viime hetken toimia, kun he käsittelivät paperityötä loppuun Allan Rodrigues de Souzan allekirjoittamisen määräajan jatkamisen yhteydessä.Keksittiin, että Brasilia on ollut Melwoodin koko kesän ajan harjoittelijana ja on ollut edes kauden aikana ystävällistä, mutta näyttää siltä, ​​että on nähtävä, että se tekee jotain myönteistä, kun ikkuna alkaa läheltä sulkea. Energybet päinvastoin kuin mitä todella tapahtuu – sen sijaan, että jäisi huono Sky-kaveri ulos ovesta, jossa ei ole mitään ilmoitettavaa. Chelseaa on hyljännyt John Stonesin ja Arsenalin ilmeisesti onnellinen vain Petr Cechin vuoksi. väitti laajasti, että Manchester City “voitti” tämän kesän ikkunan. Jos he tekivät, he maksoivat kätevästi etuoikeus.Raheem Sterling saattaa olla 45 miljoonan punnan arvoinen – Martial-liiketoiminnan perusteella hän näyttää absoluuttiselta snipilta – vaikka Nicolás Otamendi ja Kevin De Bruyne näyttävät jonkin Energybet verran ylihinnoilta £ 32m ja £ 55m.

Ei että Valencia ja Wolfsburg valittaa. Jos se oli rahoitusalan oikeudenmukainen pohdinto, joka estäisi Cityta ottamasta De Bruyneä 20 miljoonalla eurolla tai jopa silloin, kun hän lähti Chelseasta 18 kuukautta sitten, on tapahtunut vain se, että Uefa on epäonnistunut kokeilu.

Silti kaupunki, kaikkien rahojensa kanssa, ei voida oikeastaan ​​tuomita muiden kanssa. Chelsea ei myöskään voi missään rahassaan ja Energybet vedonlyöntibonukset absurdillaan (33 viimeisellä laskulla) pelaajien määrästä lainaa.Muistutus Michel Platiniille: unohda FFP, tee jotain skandaalisti lax-laina-asetuksista, jotka koskevat koko Eurooppaa.

Klubeista, jotka joutuvat tasapainottamaan kirjat loppupuolella, Crystal Palace on tehnyt rakkuloita aloittaa kausi, kun taas West Ham näyttävät tehneen joitakin kantakaupasta viimeisen päivän aikana. Mutta älä unohda Swanseaa. He voitti Manchester Unitedin loppujen lopuksi. Ja he ansaitsivat. Ja ne ovat nyt jopa neljäs.Parasta on, että kaikille, jotka sattuvat ajattelemaan, että Premier-liigan jalkapallosta on tullut itsestään paisunut parodia, mutta samalla tuhlaavaa, sekä Swansin tavoitteet United vastaan ​​tuli pelaajilta, jotka allekirjoittivat vapaan siirron.

< p> Kyllä, poikkeuksellinen André Ayew, tämän vuoden Ghanaian jalkapalloilija ja Bafétimbi Gomis, joka tällä hetkellä sallii Swanseaa panemaan 29 miljoonan punnan summan Wilfried Bynille tuskin taaksepäin, eivät maksa mitään. Zilch. £ 36m nousee 56 miljoonaan euroon pienemmäksi kuin uudella joukkuetoverilla, Rooney, ei ollut koskaan kuullut. Ei viime päivän draamaa. Vain hyvää liiketoimintaa. Tähän mennessä saadut tulokset ovat osoittaneet, että tällä kaudella niin sanotut pienemmät seurat pystyvät opettamaan Mestarien liigan eliitin (hyvin, useimmat niistä) oppitunnin. Toivottavasti sama asia voi pian olla sanoi tuloksista siirto markkinoilla.Suuret nimet ylhäältä saattavat leimauttaa jalkansa ja heittää rahansa, mutta sijoitus ja tiedostot todella antavat Premier-jalkapallolle hyvän nimen.

Rate this post