energybet bonus

Unibet online fogadási útmutatók

online fogadási útmutatókA brit pálya kerékpárosoknak egy újabb arany és ezüstérmet kell biztosítani, miután mind Jason Kenny, mind Callum Skinner elérte az egyéni sprint véglegesét. Becky James-ből származó kórházi ágyhoz az olimpiai keirin sikerrel Tovább…

A két barát, aki aranyat nyert a Philip Hindes csapatban a Unibet pénteki éjszakában, a vasárnap délután 5: 04-kor, a Rio-velodrome-on fejezi be a fejét. Az olimpiai faluban van egy szoba, amely vasárnap reggel kissé trükkösvé teheti a verseny előtti előkészületeket. Mivel Kenny az uralkodó olimpiai bajnok, meglepő volt, hogy Skinner volt a először, hogy elérje a végső, miután megverte Ausztrália Matthew Glaetzer két egyenes mérkőzésen. Kenny elvesztette az első elődöntőjét Denis Dmitrievre, ami azt jelentette, hogy mérkőzését három gyötrelmes Unibet versenyre indította.Az utóbbi kettőt azonban megnyerte, így az orosz a Glaetzerrel bronzért küzdött.

Skinner, egy 23 éves skót ember, hatalmas nyomás alatt állt a csapat sprintben, az irigylésre méltó munkával hogy átveszi Chris Hoyt. Egészen néhány hónappal Unibet ezelőtt nem volt világos, hogy mire van szüksége. Nem ő volt az eredeti kedvenc, hogy feltöltse Hoy kerékpáros cipőjét. Ez a terhek először Manchesterben, Kian Emadi-nál lakott házastársa felé esett, aki a kitartás után hátrányos helyzetbe került, és Skinner válogatott vitatkozásba helyezte.

A csapatot sprint trióvá tette, de a világon hatodik helyen végzett bajnokságok az év elején, és a képzésről szóló jelentések arról, hogy Skinner nem volt képes a Hindes vagy a Kenny kereke megtartására.Az egyéni sprintben még rosszabb volt a világbajnoki futamon, Unibet nyolcadik helyen végzett. Erősödött a szakadék, hogy megszüntesse a szakadékot, a brit biciklis bennfentesekkel, ragaszkodva ahhoz, hogy a péntek aranyérme végül lehessen kemény munka és kitartás. Bár Hindes a világon a leggyorsabb ember az egyik körben, ha csapattársaik nem tudják megtartani a kereket, nem tud semmit nyerni. A mechanika végül még nagyobb felszerelést hozott a kerékpárra, hogy lassítsa le ahhoz, hogy Skinner “az ember három pozíciójában” tartsa.

Glasgow-ban született, de Edinburghben, Skinner és kistestvére, Roy kerékpározott a szabadtéri pályán a Meadowbankban a skót fővárosban. Annak ellenére, hogy fiatal korban Unibet tehetségkutató volt, miután megtörte Hoy brit nemzeti 200m rekordját az ő korosztályához.2011 végétől távol kellett tartania a sportot, mert attól félt, hogy lymphoma van; a tesztelés után felfedezték, hogy rosszul diagnosztizálták, de a sporttól távol eső ideje miatt nem számított a londoni 2012-es csapatnak. Kenny, természetesen, már jól ismert, mivel két aranyat nyert a hazai olimpián, hogy hozzáadja az aranyat és az ezüstöt, amelyet Pekingben nyelt. Annak ellenére, hogy Bolton nevű Unibet szórakoztató központja nevezték el őt, az egyetlen dolog, amit a legtöbb ember ismeri a csendes 28 éves korosztály számára, az, hogy részt vesz a sokat szórakoztató Laura Trotttal, aki a harmadik aranyat nyerte a szombati éjszakai csapatmunkában.

Kenny, aki kedvencévé válik a döntőbe. De mivel Skinner elődöntője az elődöntőben, lehet, hogy ő győzedelmeskedik az Unibet elsődlegesség sprintelésében.

Rate this post